top of page

DOCUMENTEN

AANVRAGEN

Het is niet langer realistisch om te verwachten dat mensen tijd vrij maken om te komen aanschuiven aan een loket, op een onmogelijk uur. Wij brengen de documenten & attesten die hier de aanleiding toe geven, naar de burger toe.

AFSPRAKEN

MAKEN

Met de APP brengen wij het bestuur dichter bij de burger. Maar soms komt die toch beter nog eens naar het stad- of gemeentehuis. Een afspraak maken voor wat dan ook, het kan via de eigen stads/gemeente - applicatie! 

AFVAL

KALENDER

Onze Stad App brengt belangrijke & handige content dichter bij inwoners. De afvalkalender is daar een mooi voorbeeld van. Stel jouw adres in en krijg een melding de dag voor de ophaling. Zo blijf je niet met jouw afval zitten.

PROBLEMEN

MELDEN

Een put in de weg? Zwerfvuil? Of andere vormen van overlast? Haal de app erbij, neem er direct een foto van, de locatie wordt doorgegeven & jouw melding komt terecht bij de juiste dienst, die jou automatisch op de hoogte houdt.

VERKEERSHINDER

OP KAART

Houd jij er ook niet van om verrast te worden door plotse hinder rondom jouw thuis- of werkadres? Begrijpelijk. Wij geven jou inkijk op alle mogelijke obstakels & omleidingen zodat jij hierop kan anticiperen. Mooie vriendendienst, niet?

LOKAAL NIEUWS

LEZEN

Weten wat er leeft in de geburen of in de streek... We zouden allemaal wel eens een vlieg willen zijn. Wij verzamelen al het nieuws over wat uw bestuur voor u doet, activiteiten in uw buurt, lokale & regionale promoties, verkeersupdates & externe, lokale persartikelen.

NIEUWS

UITSTUREN

Een burger weet graag wat er leeft in zijn/haar stad of gemeente. Via het dashboard van je app of automatisatie via RSS, houd je uw inwoners makkelijk op de hoogte. Naast gemeentediensten, kunnen ook lokale ondernemers,  verenigingen & externe lokale persbronnen nieuws uitsturen.

VRAGEN

STELLEN

Je zit met een vraag waar je niet direct antwoord op weet.  Neem jouw smartphone bij de hand & chat via de app met jouw gemeente/stad die jou met veel plezier verder helpen. #BestuurVoorBurger

vraagstellen.png

POLLS

UITSTUREN

Bevraag op een laagdrempelige manier uw inwoners en beloon deelname aan de hand van onze tombola. Creëer geëngageerde burgers in een handomdraai en realiseer gedragen projecten.

INCENTIVEREN &

PARTICIPEREN

Samen sparen voor het algemeen belang in plaats van voor het individuele. Moedig uw burgers aan om lokaal te kopen & verwezenlijk gedragen projecten & investeringen. Nieuwe speeltuigen in het park? Nieuwe zitbanken? #SamenSparen

EVENTS

PLANNEN

Evenementen organiseren is één ding, erover communiceren nog iets anders. De APP laat u toe om heel eenvoudig en betrouwbaar te communiceren over activiteiten & events die georganiseerd worden door de stad of gemeente.

CADEAUBON &

KLANTENKAART

Onze applicaties ondersteunen klantenkaart systemen van verschillende partners bijv. CCV, SHOP & the City, ... Daarnaast hebben wij ons eigen systeem & cadeau-bon. Zo stimuleren wij lokaal koopgedrag dat de burger beloont.

LOKAAL

VERENIGD

Lokale ondernemers, zorgverstrekkers, verenigingen, ... zij krijgen allemaal een gratis plaatsje binnen de APP van hun stad of gemeente. Zij kunnen zelf nieuws uitsturen via hun eigen app die zij kunnen branden met hun logo, kleur, ...

RESERVEREN

& BESTELLEN

Tafeltje reserveren bij jouw favoriete restaurant in de buurt of jouw smaakmaker bestellen bij de bakker om de hoek? Kan heel simpel via de app van jouw stad/gemeente wanneer de ondernemer zich hiervoor gratis geregistreerd heeft. 

DEELNEMEN

AAN ACTIES

Via de 'Scan' functie in onze applicaties is het zeer eenvoudig om een lokale spaaractie op poten te zetten met bijv. het doel om lokale aankopen te stimuleren. Laat simpelweg iets van jou horen & dan brengen wij dit samen in orde.

WIJ STAAN

NOOIT STIL

Binnenkort presenteren wij hier een gloednieuwe feature die jullie apps nog beter zal maken. Stay tuned!

bottom of page