top of page

Bestellen & afhalen bij uw lokale ondernemer

Omdat iedereen tegenwoordig 'in zijn kot' zit & al helemaal niet meer op restaurant of elders, kan het wel eens gebeuren dat de 'goesting' om te koken zoek is! 😅 Begrijpelijk uiteraard! Voor diegenen die liever eens iets bestellen, blazen wij onze eigen E-SHOP opnieuw leven in.Voordelen voor u & uw lokale ondernemers:

  1. Wij bieden u een GRATIS E-SHOP aan voor uw lokale ondernemers.

  2. Eten/andere bestellingen AFHALEN mag & dat is net waar wij met de E-SHOP op aansturen. Betalen gebeurt ter plekke, bij voorkeur met de bankkaart.

  3. Snel & gemakkelijk, lokaal shoppen via uw stad/gemeente app op de smartphone.

  4. Dé manier om ook tijdens Corona uw LOKALE ECONOMIE te stimuleren! Zo kunnen handelaars ook op deze manier, de broodnodige, inkomsten genereren.


-> Solidariteit is meer dan ooit belangrijk. Wij leveren daarom graag een EXTRA inspanning om jullie lokale ondernemers op weg te zetten. Bij deze:


Laat aan de lokale ondernemers/handelaars van uw stad/gemeente weten dat zij hun 8 BEST VERKOCHTE PRODUCTEN/DIENSTEN naar ons kunnen doorsturen en dat wij die dan voor hun in HUN GRATIS E-SHOP plaatsen.*


Moedig dit aan bij uw ondernemers & verspreid deze oproep! Dit is meer dan ooit van belang. De bakker van om de hoek zal u dankbaar zijn. ✌️


*de acht producten/diensten doorsturen naar info@onzestadapp.be


Wilt u hier op inzetten? -> Laat het ons hier weten! Of bekijk de NIEUWSBRIEF.


Wegwijs geraken in de E-SHOP? Bekijk de TUTORIALS ⤵️


#SamenVanOpAfstand #CityAsAService #OurCityApp #Eshop

445 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page