top of page

Dikke MERCI aan de COMMUNICATIEDIENST

Beste communicatiemedewerkers, -ambtenaren, -verantwoordelijken, -deskundigen, ... 


Jullie inspanningen om jullie inwoners te informeren, over de laatste invloeden van & de maatregelen tegen Corona, blijven niet onopgemerkt. Daarom willen wij jullie BEDANKEN!Communicatie speelt ten tijde van Corona een hoofdrol. Niets is zo complex als tijdens een crisis de correcte informatie, op tijd afleveren, bij de juiste personen. Dit is dag in dag uit een zware beproeving, daar zijn wij ons van bewust. MAAR, wij hebben gezien... 


  • in jullie applicaties

  • op sociale media

  • & in onze statistieken


... dat jullie die uitdaging - ELKE dag opnieuw - keihard aangaan, in de hoop dat elk bericht, elke update, ... een verschil maakt. Wel, dat doet het wel degelijk. Wees daar zeker van.


In naam van het hele Onze Stad App -team willen wij jullie ENORM bedanken & jullie een ❤️️ onder de riem steken. Wij duimen voor jullie allemaal & denken aan jullie. Wij gaan elke dag verder op zoek naar oplossingen/manieren die jullie kunnen helpen bij deze queeste. Meer concrete info hierover volgt in volgende mailings.


VERGEET NIET: Deel positieve initiatieven die ons verbinden in deze tijden van afzondering met de hashtag #SamenVanOpAfstand.


We wish you all the best! - Sterkte & groeten van heel ons team. 


#SamenVanOpAfstand #COVID19 #Coronavirus #CommunicationFirst

99 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page