top of page

Qmatic: nieuwe ster op onze Partnerwalk of Fame

Vorige week reisden Tom & Thijs af naar Katwijk voor een interview met Renze de Ruiter, Vice President North Europe bij Qmatic. De opzet van dit bezoek? Een korte opfrissing van onze samenwerking & de gedachten gelijktrekken over de ideale eindoplossing voor (onze) gebruikers.


 

Over Renze

  • werkt sinds 2007 voor Qmatic

  • studeerde onder andere aan de Rijksuniversiteit in Groningen

  • verjaart op 10 december

  • is momenteel met Qmatic actief in 126 landen

  • is momenteel Vice President North Europe bij Qmatic

 

Enkele vragen die wij aan Renze stelden...


Waar zit de kern van/bij Qmatic?

Bij Qmatic ligt de focus al van bij het prille begin 100% op klantenbegeleiding. Wij zijn het enige bedrijf in onze sector dat het klaarspeelt om door te groeien zonder dat wij onze focus moeten verleggen. Dit maakt ons uniek & authentiek. "Connecting people to services" is om die reden ook onze slagzin.

Wij zoeken continu naar opportuniteiten om de eindoplossing voor onze klanten beter te maken. Hiervoor integreren wij met specialisten & doen wij een beroep op 'dedicated partners'. Zij geven ons de kans om lokale kennis van de markt op te nemen, die wij vervolgens rechtsreeks inzetten om een oplossing aan te bieden die past bij wat de klant nodig heeft, over de verschillende sectoren heen.


In uw eigen woorden, wat is het doel van 'Onze Stad App'?

Een totaal platform aanbieden met het doel om de drempel van de bevolking naar de stad/ gemeente te verlagen? Heb ik het goed? Haha (lacht).

Neen, jullie brengen in mijn ogen de dienstverlening naar de 'klant' toe & verzamelen alle goede applicaties, om tot één oplossing te komen.


Niet weggaan van contact maar wel 'meer mogelijk maken' van contact.


Wat is de meerwaarde van de integratie van Qmatic in 'Onze Stad Apps'?

Voor de burger wordt het contact met het bestuur terug heel laagdrempelig. Werken met een afsprakenmodule zorgt ervoor dat je een extra dienstverlening kan aanbieden. 'Contact' in het algemeen gaat niet meer zoals vroeger, toen kon iedereen vrij binnenlopen waardoor er gigantische wachtrijen ontstonden.


Neen, vandaag moet je verschillende mogelijkheden aanbieden aan je klanten/inwoners om met je in contact te treden. Want dàt is een goede dienstverlening. Dat is ook de reden waarom de integratie met Onze Stad App een juiste zet is. het is alweer een extra kanaal om met je burgers in contact te treden. Het levert bovendien geen extra werk op maar wel een extra SERVICE. En zeg nu zelf, je afspraken plannen via de app van je stad/gemeente, veel gemakkelijker wordt het niet.


Bedankt voor het interview & uw tijd Renze!


#CityAsAService #GovTechInnovation #SamenSterkerInDeMobieleWereld

--> Samen 'meer waarde' creëren.

 

Vraag hier uw afsprakenmodule aan of bekijk de nieuwsbrief.

195 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page